Meklēt...

Bez morāles. Ar lellēm

Latvijas Leļļu teātris
Pievienot vērtējumu
8.9
17 vērtējumi

Politiski erotisks kabarē

Dāmas un kungi, laipni aicināti Leļļu kabarē! Vietā, kur skan atpazīstama mūzika. Vietā, kur nav aizliegtu tēmu. Mūzikas instrumenti ir gatavībā, aktieri alkst solo, lelles jau uzvilkušas deju kurpes, konferansjē balansē starp humoru un provokāciju. Nemirstīgs mīlasstāsts ir vien pāris akordu attālumā. Burvju mākslinieki, mīms, dīvas un vienkārši ļaudis Jūsu acu priekšā sacentīsies par tiesībām Jūs izklaidēt. Apvienojot leļļu teātra paņēmienus ar klasisku kabarē, ir radies stāsts… Vai kādam tajā izdosies iegūt visu? Slavu, mīlestību un kāroto lomu? Lai to noskaidrotu, atliek tikai ierasties.

Izrāde pieaugušajiem. Un pieaugušiem pusaudžiem.

Izrādes ilgums
2st. (2 cēlieni)
Sezona
2022 / 2023
Pirmizrāde
9. decembrī, 2022.

Atsauksmes

Egle – 8.8

Kolosāla izklaide. Gaumīga un gudra. Salīdzinoši Žurka Nacionālajā bija ļoti politkorekta, bet šis ir mega aktuāli un trāpa desmitniekā ar savu formu un atļaušanos. Vēl labāk būtu, ja skatītāji varētu sēdēt pie galdiņiem kā īstā kabarē. Rūdolfs Apse kā vakara vadītājs - lielisks, bet arī viss ansamblis dzīvs un aizrautīgs.

0
Ginta44 – 10.0

Fantastisks piedzīvojums!

0
aprinkis.lv
aprinkis.lv - Ieva Struka

Ar atvērtām robežām jeb ārzemju viesiem jaunajā izrādē, kas veidota kabarē stilistikā, nepārsteigsi, bet to pilnā mērā aizstāj atklāta atteikšanās no politkorektuma ievērošanas un apzināta sabiedrības “karsto” tēmu izvēle – sākot no dzimumu un rasu vienlīdzības un beidzot ar naudas atmazgāšanu. Vispārināti runājot.

diena.lv
diena.lv - Atis Rozentāls

Ironija par talantu šoviem, dažas politiskās aktualitātes un zaigojoša Mazā nāriņa – Mārtiņš Eihe Leļļu teātra direktora karjeru sāk ar pieaugušo auditorijas uzmanības piesaistīšanu

kroders.lv
kroders.lv - Lauma Mellēna-Bartkeviča

“Bez morāles” šoreiz nozīmē morāli pasakas izpratnē, respektīvi, nav nekādas rezumējošas pamācības nākotnei, tik vien kā paradoksāli tautoloģiska atziņa, ka “visā visumā Visums ir viss”, vienalga, ar erotisku, politisku vai konjunktūristisku piesitienu. Tāda demokrātiski gogoliska jeb tagad laikam faktiski “hoholiska” (?!) pašironija par to, kādi esam ar visiem saviem tarakāniem, alkām pēc zvaigznēm un dīvāna gudrībām.