Meklēt...

Visas viņas

Dailes teātris
Pievienot vērtējumu
8.8
17 vērtējumi

Viena dzīve trīs stāstos.

Vienā elpas vilcienā var paiet trīs dzīves. Dramaturgs Alistērs Makdauels radījis trīs monologus poētiskā spēlē, kuras centrā ir sievietes liktenis. Viena pārdzīvo aviācijas uzlidojumu paslēpusies savās mājās, otra ir māte un viņas dubultniece, trešā ir pats liktenis, Ilzes Ķuzules-Skrastiņas balsī un augumā atnesot šos stāstus Latvijas skatītājam.

Izrādes ilgums
1st. 45min.
Sezona
2023 / 2024
Pirmizrāde
17. janvārī, 2024.

Radošā komanda

Autors Alistērs Makdauels
Kostīmu māksliniece Ieva Kauliņa
Režisore Inese Mičule
Gaismu mākslinieks Reinis Zalte
Scenogrāfe Ieva Kauliņa
Skaņu dizainers Gustavs Smalkais-Francis
Tulkotāja Ieva Lešinska-Geibere

Atsauksmes

Agnese – 9.0

Pirmās divas daļas īsti neuzrunāja, lai gan aktierspēle bija lieliska. Toties trešajā sēdēju un raudāju. Aizkustināja un lika aizdomāties. No sirds iesaku!

0
SelmaSi – 10.0

Ļoti patika. Iesaku. Raisa pārdomas par dzīves īslaicīgumu un tās vērtību.

0
Džesija – 10.0

Lieliska aktierspēle. Aktuāla tēma. Kamols kaklā un viela pārdomām.

0
1994 – 9.0

Grūts formāts monoizrāde, kas šķiet patiesi pārbauda aktiera meistarību un Ilzei Ķuzulei - Skrastiņai ir ko parādīt - izrādē tas viss saslēdzas, rada daudz pārdomu un patīkamu pēcgaršu! Izrādei ir dziļums! Un lai gan uz skatuves ir tikai viens cilvēks - katra monoizrāde parāda arī cik veiksmīga ir komanda, kas ar šo aktieri strādājusi - cepure nost visiem iesaistītajiem! Lielākie applausi režisorei Inesei Mičulei, kas ir viena no šī brīža spožākajām zvaigznēm Latvijas teātra universā un šī izrāde to vēlreiz apstiprina!

0
teatravestnesis.lv
teatravestnesis.lv - Henrieta Verhoustinska

Es pat nezinu, kā aktrise to paveic, bet viņas spēja pusminūtē, ko aizņem pārģērbšanās un vienkāršā frizūru nomaiņa, mainīt šīs identitātes, kā savu izrunāt milzīgo un ne vienmēr secīgo teksta apjomu, virtuozi novecot vai zaudēt prātu skatītāja acu priekšā ir vislielākās apbrīnas vērta.

la.lv
la.lv - Ilze Kļaviņa

Aktrises Ilzes Ķuzules-Skrastiņas trīs uznācieni skatītāju priekšā ir sižetiski nesaistīti, katrs no tiem iedzīvināts ar atšķirīgu stilistiku.

diena.lv
diena.lv - Henrieta Verhoustinska

Dailes teātra jauniestudējums Visas viņas no citām monoizrādēm atšķiras vispirms ar to, ka to veido trīs intensīvi, stilistiski un sižetiski atšķirīgi dažādu sieviešu monologi

kroders.lv
kroders.lv - Gundega Saulīte, Edvards Bruss

Izstiepti un spocīgi skanot Šopēna noktirnei, izrādes beigās skatītājs uz īsu brīdi tiek atstāts tumša ētera varā, ar iespēju reflektēt par savas dzīves pagriezieniem, līdz atkal jāatgriežas tās straujajā ritējumā.